13 juni: Een overwinning van het Vlaams nationalisme

24uur na de eerste uitslagen van de verkiezingen is het definief: de N-VA is niet alleen de grootste politieke partij aan Vlaamse zijde, maar zelfs van heel België! Een duidelijk signaal dus van de Vlaamse kiezer. Een signaal dat de Vlaming de Belgische structuren beu is en dat hij kiest voor meer Vlaamse automie en het einde van België. Als radicaal Vlaams nationalistische vereniging is dit dan ook prachtig nieuws, het toont aan dat onze koers die we al jaren varen wel degelijk de juiste is. België werkt niet meer, NJSV zegt het al jaren en de bevolking nu ook.

Het NJSV hoopt dan ook dat dit duidelijk signaal van Vlaams nationalisme ( 44% N-VA en VB samen in de senaat) wordt omgezet in de werkelijkheid. We weten dat N-VA kiest voor een geleidelijke evolutie naar onafhankelijkheid en het NJSV heeft hier geen probleem mee. Wij willen namelijk ons einddoel bereiken: een onafhankelijk Vlaanderen,de wijze waarop maakt voor ons verbond minder uit. We hopen echter wel dat die grote staatshervorming effectief een tussenstap wordt naar Vlaamse onafhankelijkheid en dat het hier niet zal bij blijven. NJSV steunt de N-VA in deze hervorming maar zal tegelijk kritisch blijven en N-VA blijven herinneren aan haar uiteindelijk einddoel: Vlaamse onafhankelijkheid

We hopen dat N-VA mag slagen in haar missie en mag slagen in die grote staatshervorming, maar tegelijk ook nuchter blijft. Indien we weer na maanden van onderhandelingen weer hetzelfde zien roepen we de N-VA op om samen met de Vlaamse partijen de Belgische staat opdoeken en volledig te gaan voor de eenzijdige onafhankelijkheidsverklaring. Laat deze staatshervorming een stap richting de onafhankelijkheid zijn van Vlaanderen en de gelegenheid voor Wallonië om zich voor te bereiden om het einde van België. Indien de Walen niet deze tussenstap willen maken en blijven NON zeggen, zal dit enkel maar in hun eigen nadeel zijn. Hopelijk zien ze dit in en gaan de ze mee in de geleidelijke opdeling van België.

De kiezer heeft beslist, de kiezer kiest voor de koers naar de Vlaamse onafhankelijkheid!!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: